France Langue

Faaliyetler

France Langue aktivite programı, Fransızcayı farklı bir şekilde öğrenmek, Fransız dilini teşvik edici, eğlenceli ve tutkulu bir bağlamda uygulamak, tutkulu ve tutkulu insanlarla temas halindeyken Fransız halkının geleneksel ve günlük yaşamına dalmak için eşsiz bir fırsattır.

France langue’e kayıtlı her öğrenci, okullarımızda haftada birkaç kez gerçekleştirilen birçok kültürel eğlence ve eğlence etkinliği arasından seçim yapma şansına sahip olacak. Diğer öğrenciler ve okulunuzun personeli ile birlikte ücretsiz olarak Fransız ulusal ve yerel etkinlikleri için gelip kutlayabilirsiniz – la Fête de la Musique (müzik günü), Noel, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Cannes film festivali, le 14 juillet gibi etkinlikler (Ulusal Gün) ve diğerleri. 

Kaldığınız okula bağlı olarak, okullarımızın bulunduğu şehirlerin tarihini, mimarisini, kültürünü ve gece hayatını ve birçok sırrını keşfedeceğiniz   şehrin ücretsiz turlarını da takip etme imkanına sahip olacaksınız.

Ayrıca dünyaca ünlü sineması ve ücretsiz film kulübü ile Fransız kültürünü keşfedebileceksiniz . Okullarımızda düzenli olarak bir Fransız filmi ücretsiz olarak gösterilir. Bu gösterimi, film hakkındaki fikir ve izlenimlerinizi anlamanıza, keşfetmenize veya basitçe paylaşmanıza yardımcı olacak tutkulu bir animatörle   yapılan bir münazara takip eder.

Ev Sahibi Aileler

Ev sahibi bir ailenin yanında kalmak, tüm öğrencilerimize şiddetle tavsiye ettiğimiz eşsiz bir kültürlerarası deneyimdir . Ailenizle günlük hayatın eşsiz anlarını paylaşacak , gerçek durumlarda Fransızca pratik yapacaksınız .

Tüm ev sahibi ailelerimiz ekibimiz tarafından özenle seçilir ve okuldan maksimum 40 dakika (mesafe şehre göre değişir) yaşarlar. Her aile, farklı anadili olan bir veya daha fazla öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır.

Tek başınıza veya bir partnerle seyahat etmek, neye ihtiyacınız olursa olsun, sizin için seçeneğimiz var . Oda kahvaltı, yarım pansiyon ve hatta tam pansiyon arasından seçim yapın, ayrıca bağımsız olanlar için sadece oda seçeneği sunuyoruz.

Reşit değilseniz, ev sahibi ailede yarım pansiyon yaşamak zorunludur .

Fiyatları İncelemek İçin Tıklayın : https://stay.fl-france.com/wp-content/uploads/2021/12/FL-2022-Accommodation-Prices-GB.pdf

İletişim Bilgileri

Telefon : +33 (0)1 80 05 21 32

Adres

40 Bd de la République, 78000 Versailles, Fransa